Kült Vakfı

GERİ DÖN
KAMUOYUNA

7 Ekim’den bu yana Gazze’de sivil yerleşim yerlerini, ibadethaneleri, hastaneleri, okulları hedef alan ve soykırım derecesine varan katliamlar yaşanıyor.

Zalim İsrail'in hak, hukuk, insanlık tanımadan gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor.

İsrail yönetiminin sivillere yönelik hukuk ve sınır tanımaz saldırıları karşısında maalesef uluslararası toplum iyi bir sınav veremiyor.

Gazze ablukasında elektriksiz, susuz kalan masum insanlara yardım götürülmesi de engelleniyor.

Gazze'de yaşanan bu insanlık dramına, trajediye sessiz kalmıyoruz, kalmayacağız.

Sivilleri doğrudan hedef alan, hastaneleri, okulları vuran bir zihniyetin uluslararası hukuk önünde ve vicdanlarda hesap vermesi kaçınılmazdır.

Gazze'deki çocuklar, kadınlar ve tüm insanlık için, insan hakkı savunucuları olarak sesimizi yükseltiyoruz.

KÜLT Vakfı olarak; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle düzenlenecek işgalci İsrail'in soykırımına tepkimizi göstereceğimiz BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ'nde biz de olacağız.

Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Şimdi zalime dur deme zamanı!

Kült Vakfı Başkanı
Dr. Ü. Gülşen Öztürk