Kült Vakfı

GERİ DÖN
Destekçilerimize Teşekkür Ziyareti

Kültür Toplum ve Aile Derneği (KÜLT) Başkanı Dr. Gülşen Öztürk, dernek çatısı altında hayata geçirdikleri projelere yaptıkları katkılardan dolayı Ümraniye Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi ve Başakşehir Belediyesi'ne bir ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Dr. Gülşen Öztürk 1. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi ile 'Çalıştırmayalım, Okutalım'projesine yaptıkları katkılardan dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ı makamında ziyaret ederek kendisine bir teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen 8 Mart 8 Kadın projesine katkılarından dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti.